Välkommen till Övre Norra Distriktet (ÖN)

Start ÖN-POKALEN- HUI SUOTTAS AktiviteterLapphunds SM 2016-06-10NyheterProfilkläderProtokollStyrelseUtställningarÅrets hundarÅrets medlem

Årets medlem nomineras av övre norras medlemmar och skickas in till styrelsen senast 31/1 verksamhetsåret. Har inga nomineringar kommit in, nominerar styrelsen årets medlem eller så utgår priset det året. Priset delades ut första gången på årsmötet för verksamhetsåret 2013. 

Årets medlem är en medlem som har utmärkt sig och någon/några av våra raser på ett bra sätt. Med er nominering vill vi även att ni skickar in en motivering till varför den här personen ska vinna. 


Årets medlem 2016
Liselott BrännströmMotivering:
Med en stor kunskap om hundar och träning har årets medlem varit med i Lapphundsklubben under en lång tid och under denna tid satt Övre Norras distrikt på kartan genom fina resultat på tävlingsplanerna och i utställningsringarna.
Denna person har också varit aktiv i styrelsen för Övre Norra under en lång tid och har med sin stora kunskap haft många olika roller i styrelsen och skött dessa roller med bravur.

​Årets medlem är en otroligt hjälpsam människa som alltid tänker på medlemmarna och alltid sätter deras intressen först. Och när det kommer till hundar så är det nog många gånger så att de faktiskt är ÄNNU viktigare än människorna.

 

Årets medlem 2015
Inger Laitamaa

 

Årets medlem 2014
Josefin Lundkvist

Motivering: 
Detta är en person styrelsen tycker att vi alla ska vara stolta över att hen tillhör Övre norras distrikt. Genom sociala medier delar hen ofta med sig av sina framgångar och vägen dit, vilket vi tycker är framtidens bästa reklamplats för alla våra raser! Hen är inte heller sen med att dela med sig av råd och stöd till andra, både i verkliga hundlivet men även i andra olika forum. Hen är även ne person som visar att lapphunden är mer än en soffliggande vänstervarvare. Hen krossar verkligen myten om att man inte kan nå långt på tävlingsplanen med en finsk lapphund och lite jävlar anamma! Och även om hon nu köpt en valp av en helt annan ras så hoppas vi att hon fortsätter representera den finska lapphunden ute på tävlingsbanorna. 

 

Årets Medlem 2013
Sara Laitamaa

Motivering: 
Vi i styrelsen har i år valt att premiera en medlem utöver de priser som normalt delas ut på årsmötet. Detta är en person som under flera år har ägnat mycket av sin tid åt våra tre raser. Hennes stora engagemang för hundar och kanske framförallt Svensk Lapphund har lyst igenom ända sedan barnsben. Även om hon aldrig suttit som ordförande i SLK Övre Norra har hon ändå i många år varit den byggsten som fått allting att fungera. 
Under 2013/2014 visade hon sitt engagemang lite extra för den Svenska Lapphunden. Under tre dagar stod hon och frös på Jokkmokksmarknad tillsammans med några andra medlemmar i klubben och visade upp den Svenska Lapphunden och gjorde på ett exemplarsikt vis reklam för rasen. Dock nöjde hon sig inte med det; i början av året har vi både fått höra hennes röst på radio och sett henne och hennes vackra hundar på de lokala nyheterna. Sara Laitamaa är och bör vara ett föredöme för många människor, både vad gäller hennes arbete i klubben och till vardags! 

 
Dela med andra på Facebook
 
Senaste uppdaterad 2017-03-12 21:52 av slbj17.   
Sidvisningar: 1423.